Ge dig ut på himmelska äventyr när “Draktränaren 2” sveper in på streamingtjänster nära dig! Den älskade franchisen tar nu steget in i streamingvärlden, och detta är det perfekta tillfället att återupptäcka eller utforska denna animerade pärla innan den får en efterlängtad live-action-filmadaption.

“Draktränaren” har charmat publik världen över med sina episka berättelser om Hicke och Tandlöse, och nu när en live-action-film är på horisonten är timingen optimal för att fördjupa dig i de animerade delarna av denna älskade saga. Följ med när vänskapen mellan människa och drake fortsätter att växa och utvecklas i “Draktränaren 2.”

Den nya live-action Draktränaren kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Draktränaren 2 (2014)

Streama filmen

I den hjärtvärmande uppföljaren “Draktränaren 2” återvänder vi till den hisnande världen av Berk, där vänskapen mellan Hicke och hans oskiljaktiga drake, Tandlöse, fortsätter att blomstra. Fem år efter det första äventyret står Berk inför nya utmaningar när Hicke och hans vänner upptäcker en hemlig drakstad som hotas av en mystisk skurk.

Hicke, nu som ledare för Berk, och Tandlöse ger sig ut på en episk resa för att rädda både människor och drakar från den påkommande faran. Under resan stöter de på nya drakarter, upptäcker sina egna rötter och ställs inför svåra beslut som kommer att påverka deras värld för alltid.

“Draktränaren 2” är inte bara en visuell fest för ögonen utan har även belönats med prestigefyllda utmärkelser. Den vann en Golden Globe Award för Bästa animerade långfilm och var dessutom nominerad till en Oscar i samma kategori. Med hisnande flygscener, känslosamma ögonblick och oväntade vändningar är denna film en hyllning till äventyret och den oslagbara kopplingen mellan människa och drake. Ta dig tid att dyka in i denna fantastiska värld där drömmar blir verklighet och där modiga hjärtan banar väg för en ljusare framtid.

Letar du efter länk för att streama Draktränaren 2 på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Streama Draktränaren 2 Online Gratis här - Streamabarnfilmer.seDessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 
 
 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *