För alla små äventyrslystna hjältar därute är Nickelodeons omåttligt populära barnprogram, PAW Patrol, ett absolut måste. Med sina modiga valpar och spännande räddningsuppdrag har PAW Patrol snabbt blivit en favorit bland barn över hela världen. Om du undrar var du kan strömma denna actionfyllda och hjärtvärmande serie på svenska, så har du kommit rätt!

I denna artikel kommer vi guida dig till de bästa strömningstjänsterna där du och ditt lilla team av PAW Patrol-fans kan följa med Chase, Marshall, Skye och resten av valparna på deras äventyr i Adventure Bay. Oavsett om det är för att lösa mysterier, hjälpa invånarna eller bara sprida glädje, har PAW Patrol något för alla små tittare.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Nickelodeons PAW Patrol (2013)

Streama serien

PAW Patrol” är en älskad barnserie som tar oss med på äventyr i den lilla staden Adventure Bay, där en grupp modiga valpar, ledda av den tappre ledaren Ryder, arbetar tillsammans för att hålla staden trygg och hjälpa invånarna i nöd. Varje valp har sin egen unika förmåga och specialutrustning som de använder för att lösa olika uppdrag och rädda dagen.

Serien är känd för sina spännande räddningsuppdrag, positiva budskap och lärorika ögonblick för barn. Genom teamwork, vänskap och mod lär “PAW Patrol” unga tittare viktiga livsläxor medan de följer med på dessa hjältemodiga äventyr i Adventure Bay. PAW Patrol är inte bara underhållande utan även pedagogisk, och dess charm har gjort den till en favorit bland barn över hela världen.

Letar du efter länk för att streama Nickelodeons PAW Patrol på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Streama PAW Patrol Online Gratis här - Streamabarnfilmer.seDessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *