I den magiska världen av animerade filmer är “Dumma Mej” (2010) en ikonisk startpunkt som inte bara introducerade oss till den charmiga Gru utan också kickstartade den mest inkomstbringande animerade filmfranchisen någonsin. Med en global intäkt på imponerande 4,6 miljarder dollar överträffade Dumma Mej den tidigare rekordhållaren, Shrek, och erövrade sitt eget gyllene kapitel i animationshistorien.

I denna artikel kommer vi guida dig till var du kan streama detta underhållande mästerverk och återuppleva det ögonblick då de älskade gula minions först gjorde sitt entré på bioduken. Och för de som redan är förtrollade av Minion-magi, här är en extra godbit: i sommar får vi ett nytt tillskott till denna älskade franchise med “Dumma Mej 4” (vi kommer visa den nya trailern lite längre ner i artikeln). Så, det är verkligen ett perfekt tillfälle att komma ifatt med de tidigare filmerna innan det senaste äventyret tar oss med på en ny resa tillsammans med Gru och hans oemotståndliga Minions! 

Den nya Dumma Mej 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Dumma Mej (2010)

Streama filmen

Dumma Mej” (2010) introducerar oss till den före detta skurken Gru, vars mål är att stjäla månen och bevisa för världen att han är den största skurken av dem alla. Samtidigt blir vi bekanta med Gru’s underbara, gula minions – små varelser med en unik charm och förkärlek för bus. Denna film markerar starten på en mångmiljardindustri och är den första i en framgångsrik franchise. Om du väljer att titta på filmen på engelska blir du förtrollad av den charmerande rösten bakom Gru, ingen annan än den karismatiska Steve Carell, mest känd för sin roll som Michael Scott i “The Office.” Dumma Mej har inte bara vunnit hjärtan med sin humor och gripande berättelse, utan även genom de älskade minions som snabbt blivit favoriter bland barn över hela världen. Deras unika språk och lekfulla upptåg har gjort dem till ikoner och en central del av filmens charm. 

Det är värt att notera att “Dumma Mej” blev nominerad till en Golden Globe Award för Bästa animerade långfilm och har samlat på sig otaliga andra utmärkelser, tillsammans med positiva recensioner från både kritiker och publik. Innan den fjärde filmen i “Dumma Mej“-serien släpps i sommar, är det nu ett utmärkt tillfälle att ta igen de tidigare filmerna och fördjupa dig i denna fantastiska filmserie. Missa inte chansen att vara förberedd och njuta av hela resan innan det senaste kapitlet slår upp sina dörrar, streama filmen här nedan! 

Letar du efter länk för att streama Dumma Mej på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Streama Dumma Mej Online Gratis här - Streamabarnfilmer.se

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

Se trailern för den nya Dumma Mej 4 

Gru hälsar en ny medlem välkommen till familjen, Gru Jr., som avsiktligt plågar sin pappa. Dock kraschar snart deras fridfulla tillvaro när den kriminella mästertjuven Maxime Le Mal flyr från fängelset och svär hämnd mot Gru.

Den nya Dumma Mej 4 kommer till biografer nära dig om:

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *