Sätt dig bekvämt till rätta, för “Dumma Mej 4” är på väg att göra sitt intåg på biodukarna! Som en del av Illuminations framgångsrika filmfranchise kommer den älskade Gru och hans oemotståndliga minions återigen erbjuda oss en storslagen filmupplevelse den 3 juli i sommar. Men varför vänta? Nu är det perfekta tillfället att återförena familjen för en minnesvärd filmkväll genom att streama “Dumma Mej 3”.

I denna artikel kommer vi guida dig genom streamingdjungeln och visar dig var du kan återuppleva eller upptäcka för första gången den omåttligt populära och underhållande “Dumma Mej 3“. Med en mix av humor, hjärta och den klassiska minion-magin lovar den här filmen att underhålla både unga och gamla. Så, förbered popcorntilltuggen, sätt på din favoritplats i soffan och låt familjen samlas för en minnesvärd filmkväll i väntan på sommarens biografiska Minion-äventyr!

Den nya Dumma Mej 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Dumma Mej 3 (2017)

Streama filmen

Dumma Mej 3” (2017) tar oss med på ännu en halsbrytande och hjärtevärmande resa med Gru och hans lojala minions. I denna uppföljare ställs Gru inför en oväntad utmaning när han får reda på att han har en tvillingbror vid namn Dru, och de två bröderna ger sig ut på ett äventyr som inte bara involverar familjen utan också en ny skurk vid namn Balthazar Bratt.

“Dumma Mej 3” blev en gigantisk framgång, med en hisnande intäkt på över 1.035 miljarder USD vid biokassan. Trots sin imponerande ekonomiska framgångar hade filmen också ett relativt modest produktionsbudget på endast 80 miljoner USD. Med sin oslagbara kombination av humor, action och hjärtevärmande ögonblick har “Dumma Mej 3” cementerat sig som en av de mest älskade och framgångsrika animerade filmerna genom tiderna.

Letar du efter länk för att streama Dumma Mej 3 på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Streama Dumma Mej 3 Online Gratis här - Streamabarnfilmer.seDessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

Se trailern för den nya Dumma Mej 4 

Den nya Dumma Mej 4 kommer till biografer nära dig om:

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *