Våra älskade Gru och hans gula minions är tillbaka i “Dumma Mej 2”, och vi har guiden för dig om var du kan streama detta animerade äventyr. Med en fjärde film i serien planerad att släppas i sommar är det dags att samla familjen, plocka fram popcornen och återuppleva de fantastiska äventyren tillsammans.

“Dumma Mej 2” tar oss med på en ny resa fylld av skratt, spänning och en dos minion-magi. Med den karismatiske skurken Gru i spetsen och hans lojala minions vid sin sida, lovar denna film att erbjuda en underhållande stund för både unga och gamla. Eftersom serien har blivit en global succé, är det perfekt att sträcka ut benen, slå sig ner och njuta av filmerna innan det senaste tillskottet når biodukarna.

Den nya Dumma Mej 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Dumma Mej 2 (2013)

Streama filmen

Dumma Mej 2” (2013) tar oss med tillbaka in i Grus värld, där han har övergett sitt liv som skurk för att ägna sig åt att vara en engagerad pappa till sina adopterade döttrar. Men lugnet varar inte länge när Anti-Skurk-ligan, en hemlig organisation, vänder sig till Gru för hjälp att stoppa den ondskefulle skurken Eduardo från att stjäla en kraftfull substans kallad PX-41.

Dumma Mej 2 är en färgsprakande och humoristisk fortsättning på Gru’s historia, som inte bara levererar spänning och skratt utan också utforskar teman som familj och förändring. Med minions som bjuder på sina klassiska upptåg och oväntade vändningar i handlingen, blir denna film en underhållande resa för hela familjen.

Med den fjärde filmen i serien på väg till biograferna i sommar är det nu det perfekta tillfället att återuppleva Dumma Mej 2 och förbereda sig för ännu mer Minion-magi och skrattfest.

Letar du efter länk för att streama Dumma Mej 2 på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Streama Dumma Mej 2 Online Gratis här - Streamabarnfilmer.seDessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

Se trailern för den nya Dumma Mej 4 

 

Den nya Dumma Mej 4 kommer till biografer nära dig om:

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *