Dyk ner i barndomens äventyrsrika värld med den klassiska Astrid Lindgren-filmen “Pippi Långstrump på de sju haven” från 1970. Denna tidlösa berättelse tar oss återigen med på resa med den frispråkiga och oövervinnerliga Pippi Långstrump och hennes osannolika vänner. Om du längtar efter att återuppleva de färgstarka stunderna ombord på Hoppetossa, så har du kommit rätt.

Häng med oss när vi utforskar var du kan avnjuta detta älskade äventyr på de sju haven. Oavsett om du är ett fan från förr eller introducerar Pippi till nästa generation, kommer vi att guida dig till platser där du kan njuta av denna klassiska film. Så hissa seglen och gör dig redo för en nostalgisk resa tillbaka till en tid då Pippi Långstrump regerade haven!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Pippi Långstrump på de sju haven (1970)

Streama filmen

Pippi på de sju haven” är en äventyrsfylld svensk film från 1970 som tar oss med på en halsbrytande resa över de sju haven tillsammans med den oförvägna Pippi Långstrump. Handlingen tar sin början när Pippis pappa, sjökaptens Efraim Långstrump, försvinner under en storm på de vilda haven. För att finna honom ger sig Pippi, Tommy och Annika ut på det magiska skeppet Hoppetossa.

“Pippi på de sju haven” fångar Astrid Lindgrens karaktärsdjup och levererar en underhållande och hjärtvärmande berättelse som hyllar fantasin och modet. Denna film är en perfekt fortsättning på Pippis sagolika äventyr och bjuder in tittarna till en värld där ingenting är omöjligt när man har en vän som Pippi Långstrump vid sin sida.

Letar du efter länk för att streama Pippi Långstrump på de sju haven på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *