Välkommen till en nostalgisk resa tillbaka till barndomens äventyr med den älskade Astrid Lindgren-filmen “På rymmen med Pippi Långstrump” från 1970. Om du, precis som många andra, längtar efter att återuppleva de skrattfyllda stunderna och fantasifulla ögonblicken med Pippi, har du hamnat på rätt plats.

Följ med oss när vi utforskar var du kan strömma denna tidlösa film och återknyt till den färgstarka världen där Pippi tar oss med på sina lekfulla eskapader. Oavsett om du introducerar den här älskade karaktären för första gången eller återvänder för att dela hennes äventyr med nya generationer, kommer vi att guida dig till platsen där du kan njuta av “På rymmen med Pippi Långstrump”. Så häng med, och låt oss tillsammans utforska var denna klassiker finns tillgänglig för ditt nästa nostalgiska filmmaraton!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

På rymmen med Pippi Långstrump (1970)

Streama filmen

På rymmen med Pippi Långstrump” från 1970 är en älskad svensk familjeäventyrsfilm baserad på Astrid Lindgrens klassiska karaktär, som tar oss återigen med på lekfulla äventyr med den oförutsägbara och modiga Pippi Långstrump. Handlingen följer Pippi, Tommy och Annika när de ger sig av på en resa i jakt på nya upplevelser.

När Pippis far, sjökaptens Efraim Långstrump, dyker upp oväntat på Stora Skogsgården, bestämmer sig Pippi för att följa med honom till havs. De står inför ett myller av färgstarka karaktärer, inklusive sjörövare och en mystisk önation. Under resans gång stöter de på kluriga situationer som bara Pippi kan lösa med sina fantastiska påhitt och övernaturliga krafter.

Filmen fångar Astrid Lindgrens unika berättartalang och bjuder på en kaskad av skratt, värme och spänning. “På rymmen med Pippi Långstrump” är en hjärtlig och lekfull berättelse som fortsätter att charma och inspirera tittare i alla åldrar med sitt tidlösa budskap om vänskap och mod.

Letar du efter länk för att streama På rymmen med Pippi Långstrump på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *