Välkommen till en fantastisk resa nerför chokladens underbara väg! Om du är sugen på att återuppleva magin i “Kalle och Chokladfabriken” (regisserad av Tim Burton) med Johnny Depp har du kommit rätt. Vi kommer att guida dig till var du kan titta på denna ikoniska film och återuppliva de underbara ögonblicken från Roald Dahls fantastiska berättelse. Dessutom är det värt att nämna att denna film var Oscar-nominerad för Bästa Kostymdesign, och Johnny Depp belönades med en Golden Globe för Bästa manliga huvudroll i en komedi eller musikal, vilket gör upplevelsen ännu mer minnesvärd.

Och det blir ännu bättre! Den helt nya filmen “Wonka”, som utforskar ursprunget till de ikoniska Willy Wonka-karaktären, har just nyligen släppts på biograferna. Det är en perfekt tidpunkt gå ner längs minnesgatan och njuta av denna klassiska film i chokladfabriken och uppleva en nostalgisk stund med denna tidlösa berättelse.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Kalle och Chokladfabriken (2005)

Streama filmen

Kalle och Chokladfabriken från 2005 är en magisk filmatisering av Roald Dahls älskade berättelse, regisserad av den kritikerrosade regissören Tim Burton. I huvudrollerna ser vi Johnny Depp som den excentriska chokladfabrikören Willy Wonka och Freddie Highmore som den godhjärtade Kalle Spann. Kalle och Chokladfabriken hyllades inte bara för sin kreativitet utan också för sina tekniska bedrifter. Den blev Oscars-nominerad för Bästa Kostymdesign, och dessutom belönades Johnny Depp med en Golden Globe för sin framstående prestation som Bästa manliga huvudroll i en komedi eller musikal. Denna älskade film blev en enorm framgång på biokassorna och drog in otroliga 475 miljoner USD vid tidpunkten för dess ursprungliga release. Om vi justerar för inflation skulle det motsvara cirka 750 miljoner USD.

Med “Wonka” nu på bio, den senaste filmen som utforskar ursprunget till Willy Wonka-karaktären, är det en perfekt tidpunkt att återuppleva denna klassiker och förbereda sig för ännu mer magi och äventyr. Så låt oss ta en resa till chokladfabriken och njuta av denna tidlösa berättelse innan vi stiger in i nästa kapitel av Wonkas underbara värld!

Letar du efter länk för att streama Kalle och Chokladfabriken på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *