Välkommen till en nostalgisk resa till barndomens magiska värld med Astrid Lindgrens tidlösa klassiker “Här kommer Pippi Långstrump” från 1969. Denna ikoniska film, baserad på författarens älskade karaktär, tar oss med på äventyr i Villa Villekulla, där den självständiga och livsglada Pippi Långstrump lever sitt fantastiska liv.

Om du, precis som många andra, längtar efter att återuppleva den charmiga berättelsen om Pippi och hennes ovanliga vänner, har du kommit till rätt plats. Följ med oss när vi utforskar var du kan se denna klassiska film och återknyt till de enastående stunderna som präglat generationer av tittare. Låt oss gemensamt dyka ner i en värld av skratt, äventyr och vänskap – välkommen till “Här kommer Pippi Långstrump”!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Här kommer Pippi Långstrump (1969)

Streama filmen

Här kommer Pippi Långstrump” är en svensk film från 1969 baserad på Astrid Lindgrens älskade karaktär. Handlingen följer Pippi Långstrump, en självständig och livsglad flicka med en stark personlighet och övernaturliga krafter. Hon bor ensam i sitt stora hus, Villa Villekulla, tillsammans med sina två djurkamrater, hästen Lilla Gubben och apan Herr Nilsson. Pippi lever ett ovanligt och spännande liv fyllt med äventyr. Hon är känd för sina fantastiska påhitt, som att bära olika strumpor och gå upp och nerför trappor med händerna. När Tommy och Annika, två grannbarn, upptäcker Pippi och hennes unika värld, blir deras liv genast mer färgstarkt och roligt. Filmen utforskar teman som vänskap, äventyr och att våga vara sig själv. Genom Pippis lekfullhet och uppfinningsrikedom lär sig barnen att se världen med nya ögon och att tro på sina egna förmågor.

Här kommer Pippi Långstrump från 1969 är en tidlös film som fångar essensen av Astrid Lindgrens berättelse och fortsätter att charma och underhålla generation efter generation. Streama filmen här nedan! 

Letar du efter länk för att streama Här kommer Pippi Långstrump på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *