Upptäck en episk värld där vänskapen mellan människor och drakar blomstrar – välkommen till “Draktränaren”. Denna animerade mästerverk från DreamWorks tar dig med på en magisk resa fylld med äventyr, humor och hjärtevärmande ögonblick. Följ med Hicke och Tandlös på deras oförglömliga äventyr och upptäck det speciella bandet som växer fram mellan en oväntad hjälte och hans vingade vän. Ta reda på var du kan streama denna fantastiska film och ge dig själv och din familj en resa till en värld av drakar och äventyr. Det har även bekräftats att det kommer släppas en live-action remake av denna populära film-serie 13 juni 2025. 

Den nya live-action Draktränaren kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Draktränaren (2010)

Streama filmen

I den animerade filmen “Draktränaren” tas du med till ön Berk, där unga Hicke drömmer om att bli en framstående draktränare. När han lyckas fånga en skräckinjagande nattdrake som kallas Tandlös, börjar deras oväntade vänskap. Hicke upptäcker att drakarna inte är de farliga odjuren som byborna tror, och han arbetar för att förändra byns syn på dessa magnifika varelser. Tillsammans med Tandlös utforskar Hicke en värld av mod, vänskap och förståelse. “Draktränaren” bjuder på en hjärtevärmande berättelse och en fantastisk resa där drakar och människor lär sig att leva tillsammans.

Efter det att “Draktränaren” släpptes blev den en enorm framgång, och den blev nominerad till en Oscar för Bästa animerade film. Filmen banade väg för en hel trilogi och spin-off-serier, och det har till och med bekräftats att en live-action-film är på gång och förväntas släppas år 2025. Denna framgångssaga, som började år 2010, har inte bara charmat publik världen över utan har också dragit in över 1,6 miljarder dollar globalt, vilket gör den till den 13:e mest framgångsrika animerade franchisen genom tiderna.

Letar du efter länk för att streama Draktränaren på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 
 
 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *