Välkommen till vår guide där vi tar dig på en resa genom molnen av köttbullar! Om du är sugen på att återuppleva den fantastiska och humoristiska upplevelsen av “Det regnar köttbullar” från 2009, har du hamnat på rätt plats. Vi kommer att vägleda dig genom streamingtjänster till var du kan se denna härliga animerade film som fängslar både unga och vuxna med sin underhållande berättelse och kreativa animation, där det bokstavligt talat regnar köttbullar och där skrattet är lika obegränsat som fantasin!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Det regnar köttbullar! (2009)

Streama filmen

Det regnar köttbullar!” från 2009 är en animerad komedifilm som bygger på en bok med samma namn av författarna Judi och Ron Barrett. I denna fantasifulla berättelse får vi följa den unga uppfinnaren Flint Lockwood, som drömmer om att skapa uppfinningar som kommer att förändra världen. Hans senaste skapelse är en maskin som kan omvandla vatten till olika livsmedel. När Flint oavsiktligt skickar upp sin uppfinning i atmosfären, resulterar det i en serie komiska och oförutsägbara händelser. Plötsligt börjar det regna mat över den lilla staden Vrakviken, och invånarna ställs inför en kulinarisk överraskning. Det regnar köttbullar bjuder på en underhållande mix av humor, äventyr och hjärtevärme, och filmens kreativa animering tar tittarna med på en färgsprakande resa genom en fantastisk matfylld värld. Med sitt unika koncept och charmiga karaktärer har filmen blivit en älskad del av animerad filmhistoria och erbjuder en kul och njutbar upplevelse för alla åldrar.

Det regnar köttbullar från 2009 blev en omedelbar framgång vid dess lansering (vilket ledde till uppföljaren Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen släppt 2013) och samlade på sig en imponerande lista över utmärkelser. Filmen belönades med en Golden Globe för Bästa animerade långfilm och fick även uppmärksamhet från Satellite Awards, där den prisades som Bästa animerade film. Vidare erkändes dess kreativitet och underhållningsvärde av Critics Choice Awards, där den tog hem priset för Bästa animerade långfilm. Streama denna prisbelönade animering här nedan! 

Letar du efter länk för att streama Det regnar köttbullar! på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *