Streama Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen

Av William mar 5, 2024

Välkommen till vår guide där vi tar dig med på en färgsprakande resa full av kulinariska äventyr! Om du längtar efter att återuppleva magin från “Det regnar köttbullar,” så har du kommit till rätt plats. Vi kommer att guida dig genom strömmingstjänsternas labyrint för att hjälpa dig hitta var du kan streama den fantastiska uppföljaren, “Det regnar köttbullar 2,” från 2013. Så, låt oss gemensamt utforska var du kan hitta denna animerade pärla och göra dig redo för ännu mer kul i uppföljarens magiska matkamp!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen (2011)

Streama filmen

“Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen” fortsätter äventyret i den fantasifulla världen Swallow Falls. Efter händelserna i den första filmen inser Flint Lockwood att hans beryktade uppfinning, som omvandlar vatten till mat, fortfarande är aktiv och har skapat farliga levande matdjur i öarna omkring staden. När Flint får reda på att hans uppfinning skapar farliga “mat-animalier” som hotar att ta över världen, går han med på att ansluta sig till Live Corp Company, en organisation som kämpar mot mat-animalierna. Tillsammans med sina vänner, inklusive samvetsgranne Sam Sparks och den tuffe apen Steve, ger sig Flint ut på en farlig resa för att stoppa de muterade mat-animalierna och rädda världen från en matkamp av episka proportioner.

“Det Regnar Köttbullar 2” har blivit nominerad till flera prestigefyllda priser, inklusive Satellite Award för Bästa animerade långfilm, Kids’ Choice Awards för Favorit animerad film, Golden Reel Award för Bästa ljudredigering och ljudeffekter, och andra erkännanden. Utforska denna färgsprakande och fantasifulla värld, fylld med skratt, äventyr och matgalna monster, och upptäck varför denna film har fått sådan hyllning från både kritiker och publik.

Letar du efter länk för att streama Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *