Välkommen till vår artikel där vi guidar dig genom var du kan strömma den musikfyllda familjekomedin “Sing” från 2016. Denna underhållande film kommer till dig från studion som skapade Dumma Mej och tar dig med på en resa genom en värld av sång och skratt där olika djur tävlar i en sångtävling med sina egna unika talanger. Upptäck var du kan njuta av denna charmiga film som är perfekt för hela familjen.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Sing (2016)

Streama filmen

“Sing” är en rolig animerad komedi som garanterat kommer att fylla hemmet med sång och skratt. Filmen lever verkligen upp till sitt namn genom att inkludera låtar från storheter som Queen, Stevie Wonder och Ariana Grande. Skapad av Illumination, studion bakom den framgångsrika Dumma Mej-franchisen, tar denna film publiken med på en musikalisk och underhållande resa genom en värld där olika djur tävlar i en sångtävling med sina unika talanger. Upptäck glädjen av Sing och njut av en festlig stund tillsammans med familjen.

Sing blev inte bara en enorm succé på biograferna utan även en ekonomisk triumf genom att dra in hela 634 miljoner USD mot en produktionsbudget på 75 miljoner USD. Illumination har verkligen gjort sitt avtryck inom animerad film, och Sing blev ett enormt genombrott när den släpptes 2016. Det är ingen överraskning att den stakade ut vägen för uppföljaren “Sing 2“, som släpptes 2021. Denna framgångsrika filmserie har spridit skratt, sång och glädje över hela världen. 

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

Letar du efter länk för att streama Sing på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *