Häng med på ett härligt filmäventyr med den charmiga björnen Paddington! Utforska var Paddington kan ses på nätet och förbered dig på att skratta och fängslas av Paddingtons bedårande eskapader och hans förmåga att sprida glädje överallt han går. Det här är en film som både barn och vuxna kan njuta av, och en perfekt upplevelse för en mysig familjekväll. Som en extra godbit kommer Paddington-filmserien snart att få en tredje del, Paddington in Peru, i biograferna 15 november 2024 . Så nu är det perfekta tillfället att se eller se om den första filmen och påminnas om varför Paddington har blivit en älskad figur för både barn och vuxna världen över. Ta fram popcornen och låt Paddington föra in en dos av glädje i ditt hem!

Den nya Paddington i Peru kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Paddington (2014)

Streama filmen

I Paddington från 2014 (från skaparna av Harry Potter) får vi följa den älskvärda björnen Paddington när han lämnar sitt hem i Peru för att söka lycka i London. Han hamnar hos familjen Brown och deras liv vänds upp och ner av Paddingtons charm och klumpiga äventyr. Filmen är en underhållande och hjärtevärmande berättelse om vänskap, acceptans och hur ett litet björn kan förändra en hel familjs liv. Med humor, spänning och en touch av magi blir Paddington en älskad medlem av familjen och erövrar tittarnas hjärtan. Det här är en film som sprider glädje och lämnar ett varmt intryck för alla åldrar.

Som ett extra incitament kommer Paddington-filmserien att få en nytt tredje tillskott snart på biodukarna, Paddington i Peru (15 november 2024), vilket gör det till en perfekt tid att nu ta igen de tidigare delarna.

Letar du efter länk för att streama Paddington på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *