Ge dig ut på ännu ett fantastiskt äventyr med den charmiga björnen Paddington i filmen Paddington 2 från 2017! Tre år efter den första hjärtevärmande Paddington-filmen (2014) fortsätter Paddingtons komiska resa genom London och bortom. Som en spännande bonus väntar vi även på ett kommande äventyr med vår älskade björn när den tredje delen, “Paddington i Peru”, snart har premiär på biograferna. Så varför inte passa på att njuta av det senaste Paddington-äventyret nu och fräscha upp minnet av varför Paddington har blivit en favorit för både små och stora filmälskare över hela världen? Sätt dig till rätta och låt Paddingtons glädje och charm förgylla din filmkväll!

Den nya Paddington i Peru kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Paddington 2 (2017)

Streama filmen

“Paddington 2” är den glädjefyllda fortsättningen på Paddingtons äventyr. Björnen Paddington, bosatt hos familjen Brown, är på jakt efter den perfekta presenten till sin mosters 100-årsdag. Han hittar en unik bok hos antikvariatet, men när boken blir stulen och Paddington oskyldigt anklagas för brottet, hamnar han i fängelse. Familjen Brown ger sig ut för att rensa hans namn och bevisa hans oskuld. Med charm, vänlighet och en god portion humor tar Paddington och vännerna oss med på en resa där de kämpar mot ondska och sprider glädje. Med sina färgstarka karaktärer och underhållande berättelse är “Paddington 2” en filmupplevelse som värmer hjärtat och passar hela familjen.

Snart släpps även den tredje Paddington-filmen “Paddington i Peru” 15 november i år, så fräscha upp minnet eller kolla på Paddington 2 för första gången här nedan!

Letar du efter länk för att streama Paddington 2 på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *