Vart kan du streama Nickelodeons Kung Fu Panda-serie (skapad av DreamWorks Animation) från 2011? Denna animerade serie, släppt efter den populära Kung Fu Panda-filmen från 2008, tar Po och hans kung fu-kämpande vänner på nya äventyr, men i ett tv-serieformat. Perfekt för dem som älskade filmerna erbjuder serien kortare, spännande avsnitt som ger ytterligare djup till karaktärerna och deras värld. Med en uppföljare, Kung Fu Panda 4, som förväntas släppas senare i år, är det nu ett utmärkt tillfälle att hänga med i den populära franchisen genom att njuta av denna underhållande serie.

Den nya Kung Fu Panda 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Nickelodeons Kung Fu Panda (2011)

Streama serien

Nickelodeons Kung Fu Panda-serie från 2011 tar med sig Kung Fu-äventyren till TV i ett kortare format, perfekt för barn. Serien ger en förlängning av de älskade karaktärerna och deras kung fu-värld genom korta, spännande avsnitt. Den underhållande serien är ett utmärkt sätt för yngre tittare att fördjupa sig i Po och hans vänners spännande äventyr. Medan du njuter av denna serie är det även värt att notera att Kung Fu Panda-sagan får en ny uppföljare på bio i år, nämligen Kung Fu Panda 4, vilket gör det till det perfekta tillfället att bli uppdaterad på hela den älskade franchisen.

Läs mer om serien  Streama serien 

 

Letar du efter länk för att streama Nickelodeons Kung Fu Panda serie på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *