Välkommen till vår artikel där vi guidar dig genom var du kan streama “Kung Fu Panda”, starten på den älskade DreamWorks-animerade franchisen som sträcker sig över 15 år. Med den senaste utgivningen, “Kung Fu Panda 4”, som snart kommer till biograferna den 22 mars i år, är det nu det perfekta tillfället för en resa tillbaka i minnenas allé för att följa Po’s äventyr genom konsten att behärska kung fu. Ta del av de tidigare avsnitten i denna episka saga och låt dig förtrollas av berättelsen som har charmat publiken i över ett decennium.

Den nya Kung Fu Panda 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Kung Fu Panda (2008)

Streama filmen

I “Kung Fu Panda” möter vi den charmiga (men klumpiga) pandan Po (Jack Black), som drömmer om att bli en mästare inom kung fu. Genom en oförutsedd händelse blir han vald som den legendariska Drakkrigaren, som måste utmana den ondskefulle snöleoparden Tai Lung. Trots Po’s okonventionella tillvägagångssätt och oväntade talang tar han sig an uppgiften att rädda Dalen och bevisa att även den mest osannolika hjälten kan träda fram och bli mästare. Med kampsportens ädla konst som bakgrund bjuder filmen på en spännande och hjärtevärmande berättelse om självupptäckt och mod. Tillsammans med stora namn som Jackie Chan (Monkey), Seth Rogen (Mantis), Angelina Jolie (Tigress) och Dustin Hoffman (Master Shifu), förstärks denna film av en stjärnspäckad ensemble. Detta var upptakten till den älskade franchisen, som hittills har tre avsnitt och ytterligare ett, “Kung Fu Panda 4”, som snart kommer till biograferna. Med sin skarpsinniga humor och vackra animation är det ingen överraskning att denna franchise med sina unika karaktärer har erövrat hjärtan hos barn och familjer över hela världen.

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

Letar du efter länk för att streama Kung Fu Panda på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *