Ge dig in i kampsportens värld med ‘Kung Fu Panda 3‘, den spännande fortsättningen på den älskade filmserien. Efter 15 år tar DreamWorks-animation filmserien ett nytt steg med ‘Kung Fu Panda 4‘ som snart får biopremiär. Det är ett perfekt tillfälle att återuppleva Po’s kung fu-äventyr innan den nya filmen släpps. Upptäck var du kan streama ‘Kung Fu Panda 3‘ och gör dig redo för ännu mer skoj och action!

Den nya Kung Fu Panda 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Kung Fu Panda 3 (2011)

Streama filmen

Kung Fu Panda 3 från 2016 är den spännande fortsättningen på den älskade filmserien. Po, den glade pandan och kung fu-mästaren, möter nya utmaningar när han ställs inför en ondskefull skurk som hotar att utplåna kung fu från världen. För att bekämpa hotet måste Po träna och förena en grupp av andra kung fu-mästare, inklusive hans länge försvunna biologiska pappa. Med humor, hjärta och enastående animation tar ‘Kung Fu Panda 3‘ oss med på ett äventyr fullt av vänskap, mod och den tidlösa visdomen från kung fu.

Nu är det perfekta tillfället att återuppleva Po’s äventyr med familjen, speciellt med tanke på att uppföljaren ‘Kung Fu Panda 4‘ förväntas släppas på biografer den 22 mars 2024. Ta fram popcornen och samlas för en rolig filmkväll fylld av skratt!

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

Letar du efter länk för att streama Kung Fu Panda 3 på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *