Välkommen till en nostalgisk resa genom kampsportens värld med “Kung Fu Panda 2“! I denna artikel guidar vi dig till vart du kan streama uppföljaren till 2008s Kung Fu Panda. Häng med Po på hans fortsatta äventyr med kung fu, där han står inför nya utmaningar och upptäcker mer om sig själv.Och om du älskar att återuppleva Po’s tidigare äventyr, kom ihåg att “Kung Fu Panda 4” är på väg till biograferna och fortsätter denna älskade DreamWorks-Animations franschise som har fört glädje till publiken i över 15 år. Så varför inte göra dig redo för det kommande kapitlet genom att återuppleva Po’s tidigare bragder tillsammans med familjen? Ta reda på var du kan streama “Kung Fu Panda 2” och gör dig redo för att dyka in i denna härliga värld igen!

Den nya Kung Fu Panda 4 kommer till biografer nära dig om:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play
 

Kung Fu Panda 2 (2011)

Streama filmen

Kung Fu Panda 2 tar oss återigen med på en spännande resa genom kung fu-världen med Po, den älskvärda pandan. Denna fortsättning på den älskade filmserien, som började med “Kung Fu Panda” 2008, levererar en perfekt mix av action och humor som gör den till en idealisk filmkväll för hela familjen.

I denna animerade pärla får du njuta av en stjärnspäckad ensemble med röster, inklusive Jack Black som Po, samt framstående skådespelare som Jackie Chan och Angelina Jolie i deras minnesvärda roller (om du väljer att kolla på engelska). Filmen tar oss djupare in i Po’s värld, där han konfronteras med nya utmaningar och upptäcker mer om sig själv och sitt öde.

Så varför inte samlas runt för en underhållande filmkväll och återuppleva detta fantastiska äventyr med dina barn? Streama Kung Fu Panda 2 i väntan på Kung Fu Panda 4 (som släpps på bio 22 mars 2024) här nedan och låt den spännande resan börja!

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

Letar du efter länk för att streama Kung Fu Panda 2 på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *