Välkommen till vår guide om var du kan streama DreamWorks Drakryttarna: De nio rikena, en värld av äventyr. Denna barnserie är den fortsatta berättelsen om vikingar och drakar som började med den älskade filmen “Draktränaren” från 2010. Följ med på nya spännande äventyr och upptäck de nio rikena tillsammans med denna charmiga serie. Häng med när vänskapen mellan vikingar och drakar fortsätter i en färgstark och spännande värld! 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Drakryttarna: De nio rikena (2021)

Streama serien

I vår nutida värld, där drakar anses vara enbart myter och legender, vänder allt när en betydande tektonisk händelse inträffar. En grupp barn avslöjar en otrolig hemlighet – drakar är verkliga! Nu står de inför möjligheten att träffa och träna sina egna magiska vänner, öppnandes för en helt ny era av äventyr och spänning. Följ med på resan genom DreamWorks Drakryttarna: De nio rikena och låt dig förföras av denna moderna tolkning av drakfantasy!

Serien presenterar en förtrollande värld av färgsprakande animationer i denna spinoff-serie från “Draktränaren“. Utforska det moderna äventyret där drakar återuppstår från myter och legender till verklighet, och låt dig förtrollas av en berättelse som väver samman färg och spänning på ett magiskt sätt!

Letar du efter länk för att streama Drakryttarna: De nio rikena på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *