Denna unika animerade skildring av ninjasköldpaddorna erbjuder ett visuellt uttryck som påminner om den populära filmen “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Utforska denna spännande film för en nytolkning av de älskade hjältarna i en framstående animation som tar tittarna med på ett äventyr fullt av action och humor.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023)

Streama filmen

Efter att ha undvikit den mänskliga världen i åratal bestämmer sig Turtle-bröderna för att erövra New Yorks invånare och bli accepterade som vanliga tonåringar genom sina heroiska insatser. Debuten av filmen möttes med entusiasm och fick nästintill en perfekt score på Rotten Tomatoes, vilket ytterligare stärkte deras popularitet. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem erbjuder en unik visuell framställning som du verkligen kommer att njuta av om du gillade filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Filmen fångar tittarnas uppmärksamhet med sin distinkta animeringsstil och ger de älskade ninjasköldpaddorna liv på ett sätt som tilltalar publiken i alla åldrar. Med sina levande färger, engagerande berättelse och hänvisningar till populärkulturen, tilltalar den inte bara fans av sköldpaddorna utan utmärker sig också som ett underhållande äventyr perfekt för hela familjen. För föräldrar som söker en underhållande och visuellt imponerande filmupplevelse att dela med sina barn blir “Mutant Mayhem” ett utmärkt val, som kombinerar action, humor och en touch av nostalgi i ett spännande paket.

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

Läs vidare: Här kan du streama Spider-Man: Into the Spider-Verse

 

Letar du efter länk för att streama Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som  Viaplay eller TV4 Play (som har slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *