Stig in i LEGO-universumet där den ikoniska mörkrets riddare tar oss med på en humoristisk resa genom klossarnas värld. Denna artikel kommer att utforska olika LEGO Batman-filmer, där hjälten med den karakteristiska gula batarangen tar på sig sina byxor av plast och beger sig ut på nya äventyr. Från spännande strider mot skurkar till hjärtevärmande ögonblick med superhjältefamiljen – låt oss dyka in i de många ansiktena av LEGO Batman på bioduken och upptäcka vad som gör dessa filmer så älskade av LEGO fans. Förvänta dig även spännande gästspel från de andra ikoniska medlemmarna i DC Justice League, såsom Wonder Woman, Superman, Aquaman, The Flash, Green Lantern och Shazam!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

LEGO: Justice League vs. Bizarro League (2015) 

Streama filmen

Lego: Justice League vs. Bizarro League är en animerad film som tar oss med på ett färgstarkt och humoristiskt äventyr i LEGO DC Universe. När Bizarro, en klon av Superman, skapas av misstag, bildar han sitt eget udda team, Bizarro League. När Justice League upptäcker att Bizarro League försöker göra gott på sitt egna konstiga sätt, uppstår förvirring och missförstånd. Snart måste de två grupperna lära sig att samarbeta för att rädda världen från en farlig fiende. Med en mix av spänning och komedi utforskar filmen teman som lagarbete och att acceptera olikheter i den typiska LEGO-stilen, vilket gör den till en rolig och underhållande upplevelse för alla åldrar.

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

LEGO DC Super Heroes: Aquaman – Atlantis slår tillbaka (2018) 

Streama filmen

Ge dig ut på ett undervattensäventyr med LEGO DC Super Heroes: Aquaman – Atlantis slår tillbaka. Den följer Aquaman, kungen av Atlantis, (som nu har skildrats i två live-action adaptioner i Aquaman, 2018 och i dess uppföljare Aquaman and the Lost Kingdom mer nyligen 2023) när han möter en farlig utmaning. I sitt försök att upprätthålla freden mellan Atlantis och den yttre världen blir hans hem invaderat av LEGO-skurken Atrocitus. Tillsammans med Justice League, inklusive Batman, Wonder Woman och andra, måste Aquaman konfrontera detta hot och rädda sitt rike. Filmen erbjuder en fängslande blandning av humor, action och spännande ögonblick samt visar hur superhjältarna, även i LEGO-form, enar sina krafter för att övervinna ondskan och bevara rättvisa i LEGO DC-universumet.

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

The LEGO Batman Movie (2017)

Streama filmen

LEGO-Batman filmen äger rum i samma LEGO-universum som den populära LEGO-filmen och dess uppföljare LEGO Filmen 2. Den här unika och roliga filmatiseringen av Batman i klossarnasvärld fokuserar på hans inre kamp med att ingå i en familj, samtidigt som han lär sig samarbeta med andra för att kunna stoppa sin ärkefiende Jokern. Efter att ha sett hur LEGO Batman porträtterades 2014 vid sidan av Emmet i LEGO-filmen (som faktiskt gör en snabb cameo i LEGO-Batman filmen för uppmärksamma filmtittare) och hur positivt tittarna reagerade är det ingen överraskning att han förtjänade sin egen film. Den här animerade superhjälte komedin verkar också ha gått hem hos publiken, den blev nämligen en stor kommersiell succé med en intäkt på imponerande 312 miljoner USD mot en budget på 80 miljoner USD. Intressant nog överträffade filmen till och med de tre föregående filmerna i DC Extended Universe (DCEU) vid biokassan, vilket bara förstärker Batmans charm och popularitet bland publiken. Triumfen för The Lego Batman Movie understryker den ikoniska karaktärens tidlösa drag och förmåga att förtrolla fans med humor och vitsighet, vilket går bortom de traditionella superhjältesberättelserna.

 

Läs vidare: Här kan du streama LEGO-Ninjago serien och filmen

 

LEGO DC Shazam: Magi och Monster (2019)

Streama filmen

LEGO DC Shazam: Magi och Monster tar oss med på en magisk resa genom LEGO DC Universe i denna animation, efter att ha tolkats i live-action av Zachary Levi i Shazam-filmen från 2019 och uppföljaren Shazam! Fury of the Gods släppt 2023. Handlingen kretsar kring Shazam, den unge Billy Batson som kan förvandlas till en mäktig superhjälte genom att säga ordet “Shazam”. När en rad mystiska monster hotar världen, kallas Shazam och Justice League till handling. Tillsammans måste de avslöja vem som står bakom detta ondskefulla hot och stoppa monstren innan de orsakar totalt kaos. Med en kombination av humor, spänning och oväntade vändningar tar filmen oss med på en resa genom LEGO-världen där Shazam och hans superhjältevänner kämpar för att rädda dagen och bevara rättvisan. 

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

LEGO DC Batman: Familjen Först (2019)

Streama filmen

Lego DC Batman: Familjen Först” är en animerad film som kastar oss in i ett spännande äventyr i Gotham City. Handlingen fokuserar på Batman när han måste samarbeta med sina superhjältevänner i Batfamiljen, inklusive Nightwing och Batgirl för att besegra Red Hood. När den mystiska skurken dyker upp och hotar att avslöja hemligheter från Batmans förflutna, måste de alla förena sina krafter för att lösa mysteriet och stoppa den ondskefulla planen. Två framstående skurkar, Two-Face och The Riddler, lägger ytterligare lager av utmaningar och faror i hjältarnas väg. Med en kombination av action, humor och starka familjeband tar filmen oss med på en resa genom Gotham City där hjältarna kämpar tillsammans för att se till att de elaka planerna inte går ostraffade. 

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

LEGO Justice League Cosmic Clash (2016) 

Streama filmen

Lego Justice League: Cosmic Clash” kastar oss in i ett episkt äventyr genom LEGO DC Universe. Justice League, bestående av hjältar som Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Cyborg, och The Flash, ställs inför en mäktig fiende när den galaktiska skurken Brainiac hotar att krympa städer från hela universum och lägga dem i sina glasbehållare. För att rädda världen måste Justice League resa genom tiden och rymden för att konfrontera Brainiac och hans ondskefulla planer. Med en perfekt blandning av action och humor bjuder filmen på spännande ögonblick och visar att när LEGO och superhjältar möts, blir resultatet både roligt och oförglömligt.

Läs mer om filmen  Streama filmen 

 

Letar du efter länk för att streama LEGO filmer på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som Viaplay och TV4 Play för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet 

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By William

Related Post

Ett svar på ”LEGO-filmer med Batman och andra Justice League hjältar”
 1. […] LEGO-filmer med Batman och andra Justice League hjältar Här kan du streama LEGO-Ninjago serien och filmen Teenage Mutant Ninja Turtles (Nickelodeon) Croodarna: Släktträd Hello Kitty: Super Style! My Little Pony: Vänskap är magisk Robin Hood: Rabalder och Rackartyg Smurfarna (2011) Drakar Räddningsryttarna: Flygande hjältar Streama Angry Birds Blues fre. mar 1st, 2024 […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *