Välkommen till en resa genom LEGO Ninjago-världen! Denna ikoniska serie av LEGO-set, som debuterade i början av 2010-talet, blev startskottet för en extraordinär utveckling som sträckte sig långt bortom byggandet av klossar. De populära Ninjago-seten utlöste nämligen skapandet av spännande filmer och TV-serier som fördjupar och utvidgar berättelsen om dessa älskade ninjakaraktärer. Följ med oss när vi utforskar LEGO Ninjago-filmerna och dyker in i den fängslande världen av ninjaäventyr och kreativa byggmöjligheter.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (2011-2022)

Streama serien

“Lego Ninjago: Spinjitzu-mästarna” är en animerad TV-serie som debuterade 2011 och utforskar äventyren i den mystiska världen Ninjago. Serien följer de sex unga ninjorna – Kai, Cole, Jay, Zane, Nya och Lloyd – som kämpar för att skydda Ninjago från ondskefulla krafter. De besitter kraften att använda Spinjitzu, en kraftfull stridskonst som kombinerar elementen och ger dem övermänskliga förmågor. Tillsammans måste de stå emot skurkar som Lord Garmadon och andra hot mot riket. Genom spännande äventyr och uppdrag utforskar serien teman som vänskap, mod och ödet. “Lego Ninjago: Spinjitzu-mästarna” har vunnit hjärtan över hela världen med sin action, humor och det unika Ninjago-universumet.

Läs mer om serien  Streama serien 

 

LEGO Ninjago-filmen (2017)

Streama filmen

“Lego Ninjago Filmen” från 2017 är en animerad äventyrsfilm som tar oss till den fängslande världen av Ninjago. Handlingen kretsar kring sex unga ninjor – Kai, Cole, Jay, Zane, Nya och Lloyd – som kämpar för att skydda deras hemstad Ninjago från den ondskefulla krigsherren Garmadon. Lloyd, som är Garmadons son, står inför en inre konflikt då han försöker förstå sin far samtidigt som han kämpar för att rädda staden. Med hjälp av sina färdigheter och den mäktiga roboten Mechs bekämpar ninjorna Garmadon och hans horder av skurkar. Filmen blandar action med humor och utforskar teman som familjeband, vänskap och självupptäckt i den välkända LEGO-stilen.

Läs mer om serien  Streama serien 

 

Läs vidare: LEGO-filmer med Batman och andra Justice League hjältar

 

LEGO Ninjago (2019)

Streama serien

I Ninjago-universumet fortsätter ninjorna sitt episka äventyr efter händelserna i “Ninjago: Masters of Spinjitzu”. Denna unika serie tar oss med på en resa genom spännande berättelser som involverar Förbjudna Spinjitzuns Hemligheter, utforskning av Prime Empire, konfrontationer med Bergets Mästare, äventyr på Ön och faror Till sjöss. I denna värld av mäktiga krafter och modiga hjältar utforskar “Ninjago: Masters of Spinjitzu” de djupare aspekterna av vänskap, öde och kampen mot ondskan, vilket gör varje avsnitt till en fängslande och minnesvärd upplevelse för fans av alla åldrar.

Läs mer om serien  Streama serien 

 

Letar du efter länk för att streama LEGO Ninjago på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som Viaplay och TV4 Play för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet 

 

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

By William

Related Post

Ett svar på ”Här kan du streama LEGO-Ninjago serien och filmen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *