2021 har passerat och här kommer en lista över några av de populäraste barnprogrammen och barnfilmerna den yngre publiken har njutit av under det förra året.

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och C More

1. Trolls 2: Världsturnén (2020) 

Den stjärnspeckade casten (Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden med flera) är tillbaka i denna uppföljare till den populära Trolls (2016). Med en färgglad och enastående animation från DreamWorks Animation är det inte förvånande att även Trolls 2: Världsturnén gick hem hos tittarna. Vi har skrivit ett inlägg om filmen du kan läsa här.

Läs mer om filmen Se filmen (streamlänk)

 

streama viaplay Streama Trolls 2: Världsturnén – prova Viaplay gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

 

2. Babblarna (2007)

I Babblarnas värld bor Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo, goa kompisar redo att leka med barn i sin tidiga språkutveckling.
 
 
Vi har även skrivit ett inlägg om Babblarna – Den första filmen (innehåller en dryg timme med kortfilmer, musikvideor, språklek och medryckande musik för de minsta barnen) som du kan läsa mer om här.
 
Du hittar även ett inlägg om God natt & sov gott Babblarna (består av elva avsnitt med kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en fin mix för att få barnen att varva ner innan det är dags att gå och lägga sig) här.
 
 

3. Bamse och Tjuvstaden (2014)

Den elake Reinhard Räv har sammankallat alla skurkar i byn för att kidnappa Farmor och se till att Bamse aldrig mer får tag på Dunderhonung. En timme av ren underhållning! 
 
 
 

4. Nickelodeons PAW Patrol Säsong 1 – 6 (2013)

Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten! Paw Patrol följer en läroplan som fokuserar på gemenskap, sociala färdigheter och problemlösning.
 
 
 

5. Minioner (2015)

De älskade minionerna bakom Dumma Mej filmerna är tillbaka i TV-rutan i jakt på en ledare.

Läs mer om filmen Se filmen (streamlänk)

streama viaplay Streama Minioner – prova Viaplay gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

 

6. Greta Gris Säsong 1 – 6 (2004)

Greta Gris är en go och glad liten gris som bor tillsammans med sin lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta tycker om att leka, klä ut sig och hoppa i gyttja och vattenpölar.

Läs mer om serien Se serien (streamlänk)

streama viaplay Streama Greta Gris – prova Viaplay gratis i 2 veckor – LÄS MER HÄR ❯❯❯

7. Nickelodeons Henry Danger Säsong 1 – 5 (2014)

 
13-åriga Henry Hart får jobb som superhjälten Captain Mans medhjälpare. Under täckmanteln Kid Danger försöker Henry bekämpa brott i staden Swellview, utan att avslöja sin identitet.
 
 

By William

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *