Välkommen till vår artikel där vi ger dig översiktlig information om var du kan streama LEGO-filmen – startskottet för en rad kommande LEGO-filmer. Utforska det färgglada och fantasifulla LEGO-universumet med Emmet och hans ovanliga hjältegrupp, och upptäck var du kan följa detta animerade mästerverk. Detta episka äventyr banade väg för andra framstående filmer som “LEGO Batman Filmen” (i samma filmuniversum) och uppföljaren “LEGO-filmen 2“. Dyk in i en värld där lekfullheten aldrig tar slut!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay och TV4 Play

Streama filmen

“LEGO-filmen” från 2014 är en animerad äventyrsfilm som följer Emmet, en vanlig LEGO-byggare, som ofrivilligt dras in i en episk resa för att rädda LEGO-världen från den ondskefulla Lord Business. Med hjälp av en brokig grupp av LEGO-karaktärer, inklusive Wyldstyle, Batman och Vit Ninja, upptäcker Emmet sitt eget mod och kreativitet. Filmen utforskar teman som kreativitet, samarbete och att vara sig själv, allt med en humoristisk och hjärtevärmande touch. LEGO-filmen fångar fantasin och glädjen av att bygga och leka med LEGO-klossar samtidigt som den levererar en universell berättelse om att vara unik och värdefull. Filmen erbjuder inte bara en kreativ och underhållande berättelse utan också en star-studded röstensemble, inklusive kända röster som Will Ferrell, Chris Pratt och Morgan Freeman. Om du väljer att titta på den på engelska får du njuta av deras charmiga prestationer och bidrag till denna fantasifulla film.

Läs mer om filmen  Streama filmen 

Letar du efter länk för att streama LEGO-filmen på t.ex. Dreamfilm, Swefilm eller via en torrent från Pirate Bay?

Dessa tidigare populära sajter är illegala och personen som låg bakom Swefilmers kommersiella genomslag åkte faktiskt dit 2017 för brott mot upphovsrätten och dömdes till att betala 14 miljoner kronor i böter. 

Vi förstår att intresset är stort för dessa sajter, men vi kan varmt rekommendera att du istället provar på en etablerad streamingtjänst som Viaplay eller TV4 Play (som slagits ihop med det tidigare C More) för att streama.

 • Det kostar inget att prova på streamingtjänsten
 • Du slipper reklam och jobbiga pop ups
 • Du minskar risken att du åker på något jobbigt datorvirus eller malware/spyware eller liknande, vilket alltid är en risk när du streamar på illegala fulstreams.

Läs mer om erbjudandet här nedan!

Till gratiserbjudandet

Andra aktuella streaming erbjudanden

Kika på TV4 Plays erbjudanden här! 

Tv4 Play+ med reklam

 • Barnprogram utan reklam
 • 59kr / månad
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Fler filmer, serier och dokumentärer
 • Förhandsvisningar och premiärer (t.ex. Beck – Dödläge och Farmen)
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • 3 TV-kanaler (TV4, Sjuan, TV12)

Tv4 Play+ reklamfritt

 • Alla filmer, serier och dokumentärer utan reklam
 • Barnprogram
 • 149kr / månader
 • Ingen bindningstid eller 6 månaders bindningstid med 25% rabatt
 • Utvald sport via våra TV-kanaler (t.ex. mästerskap och utvalda matcher i SHL)
 • Serier från BritBox
 • Reality från Hayu
 • 9 TV-kanaler

Till erbjudandet

 

By bryan

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *