Streama Hank Zipzer

Brittisk familjeserie om Hank Zipzer, en kreativ och uppfinningsrik 12-åring med inlärningssvårigheter. Med sitt helt unika perspektiv på livet hamnar han ofta på kant med kompromisslösa lärare, oförstående föräldrar och sin ständige fiende McKelty. Som tur är står alltid hans trogna klasskamrater Ashley och Frankie redo att erbjuda hjälp och stöttning närhelst han hamnar i knipa.

I rollerna
Nick James, Madeline Holliday, Jayden Jean-Paul-Denis, Henry Winkler, Felicity Montagu, Jude Foley.

Läs mer om serien  Streama serien 

Hank Zipzer säsong 1 – Streama den HÄR.

hank zipzer säsong 1 stream

Seriestart. Hank får i skoluppgift att berätta om sin sommarsemester och bygger en modell av Niagarafallen för att demonstrera sitt besök där. När redovisningen går snett och klassrummet översvämmas straffas Hank på värsta tänkbara sätt.

Streama säsongen här

Hank Zipzer säsong 2 – Streama den HÄR.

hank zipzer säsong 1 stream

Säsongsstart. Årets skolfotografering närmar sig och Hank som aldrig ser bra ut på dessa bilder har bestämt sig för att göra allting rätt denna gång. Det perfekta fotot verkar vara inom räckhåll när McKelty kliver in och sabbar hans förberedelser.

Streama säsongen här

Hank Zipzer säsong 3 – Streama den HÄR.

hank zipzer säsong 1 stream

Säsongsstart. Hank ser fram emot det nya läsåret då han äntligen ska få en ny klassföreståndare. Men glädjen blir kortvarig och snart är han tillbaka i miss Adolfs klass. Samtidigt försöker Rosa introducera en hightech-pryl i delin. det går sådär.

Streama säsongen här

Var kan man streama och se på Hank Zipzer i Sverige?

hank zipzer streama gratis här

I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten CMORE. Om du inte har Cmore sedan tidigare så kan du dessutom se den gratis via Cmores prova på gratis erbjudande (läs mer HÄR).

PROVA PÅ CMORE OCH STREAMA HANK ZIPZER SERIEN GRATIS

Till gratiserbjudandet

Related posts

Leave a Comment