Streama Frost (Svenskt Tal) här

I Disneys succé “Frost” möter vi prinsessorna Anna och Elsa som växer upp i kungariket Arendal. Men Elsa har svårtyglade magiska krafter som kan frammana is och snö, vilket leder till att hon drar sig undan världen. När så Arendal drabbas av en förtrollad vinter måste Anna ge sig iväg för att hitta sin syster. Hon får sällskap på färden av Kristoffer, hans ren Sven och den levande snögubben Olaf. (2013)

Frozen (eller Frost som vi kallar filmen i Sverige) är en klassisk berättelse om kärlek, förlust och systerskap. Mycket av handlingen i filmen kretsar kring de två systrarna Elsa och Anna som växer upp i kungariket Arendal. Deras föräldrar försvinner till havs och det blir en evig vinter som orsakas av Elsas okontrollebara krafter. Systrarna skickas att leva tillsammans som barn under bevakning av ismannen Kristoff Bjorgman (röstad av Jim Cummings), hans husdjur renen Sven och snögubben Olaf som drömmer om ett stort äventyr för dem alla.

Filmen är en amerikansk datoranimerad musikalisk fantasyfilm från 2013 som producerats av Walt Disney Animation Studios och släppts av Walt Disney Pictures. 

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

I rollerna
Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Santino Fontana, Alan Tudyk
 
Regi
Chris Buck, Jennifer Lee
 

Var kan man streama och se på Frost (Svenskt Tal) i Sverige? 

Streama Frost (Svenskt Tal) här

I Sverige så kan du se filmen på streamingtjänsten Disney+.

 

 
 
 

Related posts

Leave a Comment